Сервет и Лудогорец завършиха наравно  0:0 в първа среща от плейофите

...
Сервет и Лудогорец завършиха наравно  0:0 в първа среща от плейофите
Коментари Харесай

Късметът покри Лудогорец в Швейцария, орлите постигнаха добър резултат преди реванша в Разград

Сервет и Лудогорец завършиха наравно  0:0 в първа среща от плейофите в Лига на конференциите. Българският първенец сигурно може да бъде удовлетворен от крайния резултат в дуела, защото швейцарският отбор пропусна по-добрите благоприятни условия в срещата. Най-доброто състояние се откри в 82-ата минута пред Алекси Антунес, само че в ролята на страховит бранител за Лудогорец влезе нападателят на домакините Енцо Кривели, който блокира удара на своя съотборник

В началото на мача " орлите " бяха по-активни и на два пъти заплашиха вратата на домакините. Кайо Видал отпарви първия прецизен удар в мача, само че стражът на Сервет Жереми Флик улови без проблеми. В 11-ата минута Якуб Пьотровски стреля към вратата на Сервет, само че шутът му бе блокиран. Топката попадна в Сон, който насочи Хубав диагонален удар, само че Флик демонстира класа и мазета в корнер.

Жереми Гиймено получи повече пространство в наказателното поле на Лудогорец в 17-ата минута, след което стреля от дребен ъгъл, само че Серджио Падт избави.

Няколко секунди по-късно след центриране от корнер в наказателното поле на Лудогорец, Йоан Северин стреля, топката рикошира в гърба на Ноа Сонко Сундберг, след което попадна в ръцете на Серджио Падт.

Брадли Мазику получи жълт картон 24-ата минута, откакто искрено задържа през кръста Бърнард Текпетей.

Бендегуз Бола стреля от дъгата на наказателното поле на Лудогорец от фал в 41-ата минута, само че изпрати топката високо над напречната греда на вратата на Серджио Падт.

Сервет пропусна доста добра опция да поведе в резултата в 44-ата минута. Степанович подаде към Жереми Гийемено, който бе на доста добра позиция в наказателното поле на Лудогорец, само че ударът му бе блокиран от Сонко Сундберг. След това топката се върна в Гийемено, който стреля, само че още веднъж незадоволително добре.

Бендегуз Бола насочи подъл удар в 56-ата минута, само че Серджио Падт се намеси и избави.

Мирослав Степанович нанесе доста рисков удар в 57-ата минута от към 20 метра, само че топката мина настрана от левия непряк дирек на вратата на Падт.

Кейго Цунемото центрира в наказателното поле на Лудогорец в 66-ата минута, където Мирослав Степанович бе изтърван и съумя да отклони топката с глава, само че настрана от десния непряк дирек на вратата на Серджио Падт.

Алекси Антунес направи добър пробив в 76-ата минута, след което излезе на добра позиция фронтално против Падт и стреля, само че едва и право в ръцете на вратаря на Лудогорец.

Сервет направи голям пропуск в 82-ата минута. Пред Алекси Антунес се откри страхотна опция в наказателното поле на Лудогорец. Футболистите на разградчани не съумяха да изчистят една топка, а тя попадна в Антунес, който шутира, само че топката се спря в краката на Кривели, който избави вратата на Серджио Падт.

Сервет направи още един пропуск в 83-ата минута и той още веднъж беше на Антунес. След центриране от корнер в наказателното поле на Лудогорец, Северин смъкна топката с глава към Антунес, който стреля, само че не съумя да порази задачата, а прати топката високо над напречната греда в навън.

Аслак декор Витри се включи доста добре в офанзивата на Лудогорец в 86-ата минута. Якуб Пьотровски подаде към Фон Витри, който стреля, само че над напречната греда в навън.

За първи път в своята история Лудогорец не позволи гол при посещение в Швейцария от европейските клубни шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР